Skip to main content

Testimoniale

Impresionanta poveste a Cameliei: pas cu pas către mai bine 9:02

Mama Cameliei și Costin Dămășaru discută azi, în mod deschis, despre schimbările profunde care s-au petrecut în creierul și, implicit, în comportamentul vizibil al Cameliei datorită antrenamentelor neuronale Veruvis. Ea este acum mai prezentă, mai independentă, mai calmă și înțelege mult mai mult din ce se întâmplă în jurul ei. Iar progresul continuă, căci vom duce mai departe munca de cercetare a acestui caz impresionant și spectaculos.

Transformarea lui Nikos: după mai mult de 20 de ani de insomnii, acum poate să doarmă 6:01

Încă o poveste Veruvis de succes! Nikos a venit la noi de departe, din Anglia (unde locuiește), pentru a-l întâlni pe Costin Dămășaru și a rezolva o problemă serioasă cu care se confrunta de mai bine de 20 de ani: nu putea să doarmă. Antrenamentele noastre la sediu, precum și cele pe care le face acasă, cu casca noastră specială, l-au ajutat pe Nikos nu doar să-și recapete somnul pierdut, ci și să-și cunoască mai bine creierul, reacțiile, modul de a gândi. Ne bucurăm să fim în această călătorie alături de Nikos, un om atât de jovial și de energic!

Povestea Georgianei: „Acum simt că trăiesc. Am aer!” 5:18

Printre cele mai emoționante întâlniri la Veruvis sunt acelea în care oamenii vin la noi aproape fără speranță, fără așteptări, dintr-o simplă întâmplare ce, în timp, devine miracol. O astfel de poveste are și Georgiana, pe care antrenamentele noastre au ajutat-o să-și depășească anxietățile și să-și recapete pofta de viață.

Poveștile Veruvis: „Mi s-a spus că trebuie să trăiesc cu această boală” 3:44

După nenumărate vizite la specialiști, în urma cărora nu a găsit nicio soluție, Ruxandra a venit la centrul Veruvis. În urma antrenamentelor noastre neuronale tinitusul ei a început să se estompeze, iar starea sa generală să fie mai relaxată. Suntem pe drumul cel bun!

O transformare incredibilă și o poveste emoționantă datorită antrenamentelor Veruvis 5:15

Povestea Dianei și a mamei sale ne-a mișcat profund – nu în primul rând pentru că e o poveste despre suferință și greutăți, ci pentru că e o poveste exemplară despre forță, regenerare, speranță și curaj, ce ar trebui să ne inspire pe noi toți. Ne bucurăm s-o vedem pe Diana zâmbind din nou!

Poveștile Veruvis: „Cu fiecare antrenament, creierul meu devenea mai limpede” 2:49

Tinitusul – acel „zgomot din cap” care nu amuțește niciodată – devenise pentru Floarea de nesuportat. Din cauza lui avea probleme de orientare în timp și spațiu. Grație antrenamentelor neuronale BM-BCI® tinitusul s-a atenuat, iar Floarea poate să se bucure de o viață în curs de normalizare: „Treptat am început să mă regăsesc pe mine.”

Poveștile Veruvis: despre eliberarea minții și regăsirea de sine 5:38

Astăzi împărtășim cu voi povestea impresionantă a Andradei, o poveste în care poate că fiecare dintre noi se regăsește. Andrada a venit la Veruvis fără nicio așteptare, aproape din întâmplare, deci călătoria ei s-a dovedit cu atât mai emoționantă.

Poveștile Veruvis: cum să-ți recapeți încrederea în sine și bucuria de a trăi 2:08

Ioana, o persoană caldă, motivată și foarte puternică, ne-a povestit de ce a venit la Veruvis și cum i-a schimbat viața întreaga experiență, cum era înainte și cum e acum 🙂 Și pe tine te putem ajuta prin intermediul antrenamentului neuronal BM-BCI®!

Redescoperă-ți puterea interioară! 💪 Cum să-ți optimizezi creierul pentru o viață împlinită |Veruvis 4:34

Care pot fi, așadar, beneficiile Antrenamentului Neuronal BM-BCI?
Pentru Pompilia, ele sunt: relațiile cu cei din jur, conectarea cu ea însăși și cu ceilalți!

Schimbă-ți creierul la orice vârstă | Neurotehnologia face totul posibil! 3:58

Care pot fi, așadar, beneficiile Antrenamentului Neuronal BM-BCI?
Pentru Andrei, ele sunt: claritatea mentală, focusul, reglarea programului de somn, facilitarea proceselor creative și nu numai!

Creativitate, focus și somn odihnitor | Neurotehnologia face totul posibil! 6:47

Care pot fi beneficiile antrenamentului neuronal BM-BCI? Pentru Alex, acestea sunt: claritatea mentală, concentrarea, reglarea programului de somn, îmbunătățirea proceselor creative și multe altele!

Povești de succes

Răzvan era aseară efectiv disperat să vorbească. Mi-a cerut telefonul să se uite la animale. Spunea ce animal este și își dorea ca eu să repet după el. Același lucru a făcut și cu bunica, bunicul și tatăl. După și-a scos animalele de jucărie și îmi spunea ce sunt, a terminat cu ele și a înceăut să îmi enumere alte animale și păsări până a adormit. Efectiv nu se oprea!

RăzvanAutism & ADHD (3 ședințe antrenament BM-BCI)

Bună dimineața! Ieri după ce am pus bentița pe programul anti-stres a avut o reacție de plâns și frică vreo 10 min, apoi toată ziua comportament exemplar: fără agresivitate, fără supărări sau plânsete și pentru prima dată în viața lui s-a dus să facă o fișă (s-a așezat pe scaun, a luat carioca și a început să contureze niște forme geometrice). Cireașa de pe tort: a dormit 11 ore fără trezire de la 23 până la ora 10.

DavidAutism & ADHD (10 ședințe antrenament BM-BCI)

Bună dimineața, Maria m-a privit în ochi foarte prezentă și conștientă și m-a îmbrățișat fără să-i cer eu acest lucru.
Este incredibil, nu mi-a venit să cred! Mulțumim din suflet!

MariaAutism & ADHD (7 ședințe antrenament BM-BCI)

Vlad este din ce în ce mai prezent.
A devenit un mic explorator și se aventurează în locuri din casă unde până acum îi era frică să se ducă singur.

VladSindrom Down (5 ședințe antrenament BM-BCI)

Sofi de astăzi merge la grădi… A înțeles de data aceasta că trebuie să stea pe scăunel, a purtat tot timpul cu grijă buchetul pentru doamna educatoare și de asemenea i l-a înmânat. La final când a trebuit să plecăm, a început să plângă deoarece voia să mai rămână. Sperăm să fie bine în continuare și să înțeleagă sarcinile date. Doamne ajută!

SofiaAutism & ADHD (3 ședințe antrenament BM-BCI)

Our son felt at ease since 1st day in Dr Damasaru’s cabinet. He was at ease, he felt so comfortable as he did not want to leave the center. He accepted the yellow cap immediately and he was intrigued, challenged and passioned in the same time with the video games interface with racing cars or planes. Dr Damasaru is THE sensei, managed our son first assessment, his training plan, evolution and assessment after 12 training sessions. Matei, our son’s trainer, took care of our son’s 12 sessions, and our son smiled when we only mentioned his name. They both belong to that rare category of committed and genuine persons who are practicing their profession out of love for their patient. Our son smiled every single day, from home to the center, he was so excited to go to Veruvis center, so proud of his game performance. We got our hope back, and we look forward to continue our journey, with Dr Damasaru and Matei.

AlexandruAutism (12 ședințe de antrenament neuronal BM-BCI)

Sunt conștient din ce în ce mai des de ceea ce fac, mă surprind gândind și vorbind pozitiv, mi se îndeplinesc visuri mari, mici, recente, de mult, materializez planuri cu viteză nemaipomenită, ce îmi doresc se întâmplă rapid. Nu mă mai supără / apasă/ deranjează tot soiul de lucruri, întâmplări, nu mai sunt stresat continuu, mă simt mereu odihnit și în majoritatea timpului sunt binedispus și câte și mai câte…

SilviuAugmentarea Performanțelor Managerilor (8 ședințe de antrenament neuronal BM-BCI)

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm