Skip to main content

Serviciile noastre

Care sunt pașii pe care îi urmăm?

1

Brain Mapping

În primă instanță realizăm un Brain Map (o Hartă a Creierului) generată prin realizarea unui qEEG (o electroencefalogramă cantitativă), care alături de informațiile furnizate de către client, generează o imagine de ansamblu asupra statusului inițial.
2

Disfuncții

Identificăm împreună disfuncțiile, utilizând Harta Personalizată a Creierului și creăm un narativ care să cuprindă toți factorii cheie, cu rol determinant în generarea contextului disfuncțional.
3

Protocolul de antrenament neuronal BM-BCI

Pe baza informațiilor complexe colectate în urma Brain Map-ului, dezvoltăm alături de echipa noastră inter, multi și trans disciplinară, protocolul de antrenament neuronal personalizat conform disfuncțiilor particulare identificate.
4

Antrenamentul neuronal BM-BCI

Realizăm antrenamentul neuronal BM-BCI propriu-zis în cadrul căruia aplicăm protocolul personalizat de antrenament neuronal BM-BCI, ce are ca scop diminuarea sau chiar eliminarea disfuncțiilor resimțite.

Datele qEEG sunt trimise constant către un software performant în timp ce subiectul se antrenează.

5

Ajustarea protocolului de antrenament

Ne raportăm și ne adaptăm constant la nevoile reale ale clientului. Fiecare întâlnire și discuție avută înseamnă un nou unghi de abordare pentru noi, dar și o nouă informație, de multe ori esențială, pentru adaptarea protocolului neuronal personalizat special pentru nevoile fiecărui client în parte.
6

Monitorizarea evoluției

Vă punem la dispoziție o aplicație mobilă de monitorizare complexă, prin care evoluția clientului este evaluată constant.  

*în prezent, lucrăm la adaptarea acestei aplicații mobile pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de client..

Noua noastră aplicație de monitorizare a evoluției clientului

Aplicația noastră Veruvis dezvoltată special pentru clienții Centrului ne ajută să înțelegem evoluția globală a clientului și să adaptăm terapia la factorii contextuali.
Fiecare client are acces la această aplicație și poate să își completeze constant formularul personalizat. Pe baza acestui formular dinamic, noi putem vedea în timp real evoluția clientului și cum antrenamentele BM-BCI funcționează de la antrenament la antrenament.
GooglePlayAppStore

Programează o întâlnire

Dacă dorești să programezi o întâlnire cu noi, nu ezita!

Suntem aici pentru tine!

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm