Skip to main content

Modalitate de livrare

 Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris, email sau telefonic comerciantului că renunță la cumparare, fără penalităti si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Poti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livratsă nu fie folositsă nu prezinte urme de uzură, lovire sau murdăriesă conțină toate accesoriile aferente produsului si ambalajului, să fie în ambalajul original.

In cazul produselor care au fost returnate si prezintă urme de uzura, sunt deteriorate sau nu sunt in ambalajul original, cu toate foliile de protectie, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe taxe suplimentare pentru readucerea lor la starea inițiala, care pot avea o valoare intre 0% si 70% din valoarea initiala a produsului.

Pentru situatiile in care produsul/produsele livrate catre tine prezinta defecte imputabile producatorului sau vanzatorului, te rugam sa ne contactezi pentru a ne aduce la cunostinta problemele existente si sa ne transmiti poze relevante privind defectele identificate la adresa de e-mail office@veruvis.ro. In acest caz, iti vom trimite curierul pentru ridicarea coletului si vom plati transportul lui la destinatie. Daca este vorba despre un retur integral al comenzii (returnarea tuturor articolelor comandate) si soliciti restituirea contravalorii ei, Veruvis.ro iti va restitui si costul aferent livrarii initiale a comenzii. Daca efectuezi un retur partial (returnezi doar o parte din articolele comandate) si soliciti restituirea contravalorii aferente, Veruvis.ro va plati doar valoarea produsului returnat, nu si costul transportului initial.

Adresa la care se returneaza produsele cumparate de pe Veruvis.ro .si care se regaseste si pe formularul de retur este: Intrarea Roma 7, Sector 1, București, 011772.

Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de tine, atunci cand: marimea produsului a fost gresit aleasa sau te-ai razgandit in ceea ce priveste alegerea facuta (produs, model, culoare). In aceasta situatie, vei fi contactat firma de curierat rapid pentru efectuarea returului si vei plati transportul coletului la destinatie.

Se acceptă returul doar datorită defectelor de fabricație sau a produselor sigilate.

Daca doresti sa Returnezi un produs, acum la veruvis.ro, este mai simpul ca niciodata. Te rugam sa accesezi  formularul de retur si sa il adaugi in colet, completati in toate spatiile regasite in prima pagina.

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm