Skip to main content

Tehnologia PEMF te poate ajuta să ajungi mai ușor la cea mai profundă stare de meditație. Fiecare practică de meditație are un model de frecvență specific, iar NeoRhythm x Veruvis sprijină practica de meditație oferind un interval de frecvență ideal prin câmpurile electromagnetice. 

Fiecare celulă a corpului uman folosește energie electromagnetică. PEMF (câmp electromagnetic pulsat) nu este la fel de cunoscută ca alte metode alternative, cum ar fi chiropractica, masajul și kinetoterapia, astfel încât mulți oameni presupun că este o practică nouă. De fapt, există de peste o sută de ani. 

Energia electromagnetică poate energiza electronii celulelor, permițându-le să continue să funcționeze la un nivel optim. 

Undele cerebrale sunt produse de neuronii din creier care comunică între ei prin schimbări electrice. Meditația poate muta undele cerebrale de la o frecvență mai mare la o frecvență mai redusă, având capacitatea de a schimba felul în care te simți.

Cum se modulează undele cerebrale?

Creierul se sincronizează cu aceste frecvențe pentru a te ajuta să meditezi mai bine. Prin poziționarea adecvată a bobinelor în interiorul dispozitivului care generează câmpuri electromagnetice, NeoRhythm X Veruvis vizează cu precizie locațiile corecte ale creierului pentru a obține efectul dorit. Fiecare frecvență este dovedită a fi sigură și eficientă, pe baza unor studii clinice sau științifice. 

Fazele undelor cerebrale includ Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. 

Undele cerebrale Theta sunt asociate cu meditația. Theta este zona de meditație profundă unde își au originea ideile intuitive. Aceasta este etapa caracterizată de somnul ușor și REM. Theta este starea creativă a minții noastre inconștiente și este condusă de emoție. Este, de asemenea, locul unde sunt adăpostite amintirile noastre.

Deoarece toate frecvențele prezente în dispozitivele PEMF sunt neionizante, acestea nu provoacă niciun rău organismului.

De ce este mai eficient să meditez dispozitivul NeoRhythm x Veruvis?

NeoRhythm x Veruvis te ajută să meditezi la un nou nivel, atingând starea Theta sau alte practici de meditație, astfel încât să te regăsești într-o meditație profundă.

Dacă meditația e ceva nou pentru tine, dispozitivul NeoRhythm x Veruvis te va ajuta să 

ajungi la performanțe încă din primele sesiuni de meditație.

Toate frecvențele și intensitățile au fost validate științific și s-au dovedit a fi eficiente. Astfel, NeoRhythm x Veruvis este unul dintre cele mai eficiente dispozitive electromagnetice de pe piață.

Domeniul PEMF a fost studiat temeinic de-a lungul anilor și s-a dovedit a fi o modalitate sigură și non-invazivă pentru aprofundarea stării meditative, astfel încât să poți culege toate beneficiile în urma acesteia.

NeoRhythm x Veruvis te ajută cu următoarele tipuri de meditații, precum și cu altele care pot fi personalizate special pentru tine.

  • Meditație pentru o mai bună concentrare

Potrivită pentru cei care doresc să-și îmbunătățească puterea de concentrare, funcțiile executorii și vigilența, la modul general. Frecvență – Gamma scăzută 33,71 Hz. Este benefică pentru cei cu ADHD.

  • Meditație pentru o minte liniștită

Potrivită pentru a minimiza monologul interior și pentru o conștiință odihnită. Frecvență – Alpha 10,12 Hz. Este benefică pentru cei care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă.

  • Meditație pentru calmare și sincronizare.

Potrivită pentru a te calma și a-ți aduna gândurile. Frecvență – Alpha 9hz și Theta 6hz.

  • Meditație pentru mindfulness

Potrivită pentru cei care doresc să facă un pas înapoi de la gândurile lor și să intre în contact cu sentimentele și senzațiile lor. Frecvență – Theta 4Hz. Este benefică pentru reducerea anxietății și a stresului.

  • Meditație pentru inimă

Potrivită pentru managementul dispoziției, te poate ajuta să devii mai empatic. Frecvență – Gamma 40,5 Hz. Este benefică pentru cei care se confruntă cu depresie sau au probleme în relații.

  • Meditație Theta

În timpul meditației profunde (theta), când mintea ta este complet prezentă și corpul tău relaxat, creierul tău produce unde cerebrale de frecvență theta. Acest tip de meditație este potrivit pentru intrarea într-o stare de calm în care funcțiile cognitive sunt bine echilibrate. Frecvență – Theta 6hz (0.25mT) și Theta 10,67 (2.5mT).

NeoRhythm x Veruvis folosește tehnologia PEMF la frecvențe care apar în natură și nu sunt perturbatoare, deci pe care corpul tău știe cum să le gestioneze. NeoRhythm x Veruvis combină tehnologia electromagnetică de ultimă oră într-un dispozitiv wireless, controlat prin gesturi, oferind cea mai bună experiență pentru utilizator și beneficii de care să te bucuri. Există multe opțiuni, astfel încât să poți găsi frecvența care rezonează cel mai mult cu tine.

Disclaimer

NeoRhythm x Veruvis nu a fost evaluat de U.S. Food and Drug Administration (FDA). Aceste produse nu pretind să pună diagnostic, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune medicală. Consultați-vă întotdeauna medicul cu privire la orice problemă de sănătate.

Abonați-vă la newsletter

Leave a Reply

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm