Skip to main content
EXPERIENȚA THE WOMB

O soluție unică în lume! O călătorie înapoi la originea ta cognitivă

Pășește în Experiența The Womb, un spațiu cu adevărat extraordinar, proiectat meticulos de Dr.Drd.Psih. Costin Dămășaru pentru a-ți priva simțurile și a te cufunda în interiorul tău. Aici, te vei lansa într-o călătorie remarcabilă care îi permite minții să depășească spațiul senzorial și să se scufunde în adâncurile optimizării cognitive. Prin imersiunea în acest mediu unic, ești eliberat de distragerile vizuale și auditive, în timp ce corpul tău experimentează o stare de imponderabilitate. Aceste condiții declanșează o reacție profundă în creierul tău, stabilind o conexiune cu starea primală a dezvoltării tale neuronale care a avut loc în pântec.

În această atmosferă serenă, creierul tău formează asocieri între starea trăită și momentele primei tale existențe. Aceste asocieri activează unele dintre cele mai puternice rețele neuronale, pregătind terenul pentru o experiență transformatoare. Prin restabilirea acestei conexiuni cu perioada formativă a dezvoltării neuronale, deblochezi potențialul imens din creierul tău, deschizând calea către abilități cognitive îmbunătățite și creștere personală.

Îmbunătățește-ți toate aspectele vieții

La Veruvis, am demonstrat despre creierul uman că este un instrument extraordinar, capabil să realizeze transformări uimitoare. Abordarea noastră inovatoare în optimizarea creierului se concentrează pe conceptul de optimizare neuronală, iar Experiența The Womb este un pas mai aproape de excelență. Prin imersiunea în acest mediu unic, te lansezi într-o călătorie de autodescoperire și transformare personală. Prin Experiența The Womb, te conectezi la puterea remarcabilă a rețelelor neuronale primare, dezvoltate în pântec. Aceste rețele reprezintă fundamentul capacităților tale cognitive, iar prin optimizarea lor, deblochezi noi niveluri de acuitate mentală, concentrare și creativitate.

O privire în Experiența The Womb

Pășește în Experiența The Womb și intră într-un mediu specializat pentru Antrenamentul Neuronal BM-BCI marca Veruvis. Sesiunea începe prin amplasarea unei căști EEG uscate pe cap, conectată la amplificatorul de semnal Veruvis și la un computer. Această cască inovatoare colectează și monitorizează activitatea electrică a creierului în timp real.

Odată ce sistemul este în funcțiune, te vei așeza confortabil pe membrana capsulei de plutire uscată, unde are loc sesiunea de Antrenament Neuronal BM-BCI în condițiile speciale descrise. Vei experimenta absența completă a stimulilor vizuali și auditivi, în timp ce corpul tău intră într-o stare de imponderabilitate. Acest mediu perfect permite antrenarea mult mai eficientă a rețelelor neuronale primare.

Suntem la un pas distanță!

Deblochează puterea transformatoare a Experienței The Womb și pornește într-o călătorie pentru a-ți optimiza capacitățile creierului. Descoperă potențialul incredibil din interiorul tău și experimentează beneficiile profunde ale Antrenamentului Neuronal BM-BCI revoluționar oferit de Veruvis.

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm