Atunci când ne gândim la stres, putem spune că face parte din rutina noastră zilnică, deși nu ne dorim acest lucru.
SStresul este atât de adânc înrădăcinat în activitățile noastre zilnice încât pur și simplu nu îl mai observăm și ne desfășurăm activitățile obișnuite alături de prezența sa constantă. Din păcate, indiferent de modul în care ne raportăm la stres, îi resimțim efectele într-un mod conștient sau nu, atât în mediul de lucru, cât și în viața personală.
Mai mult, mintea are o fascinantă capacitate de a ne purta pe tărâmuri interioare nebănuite. În decursul unei singure zile putem retrăi propriile drame de nenumărate ori, fără a avea puterea de a controla acest aspect. Astfel, ajungem să pierdem simțul timpului și al spațiului și, inevitabil să pierdem capacitatea de conștientizare a ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul nostru.
Mâncăm, dormim, iubim, muncim, avem grijă de copii, avem interacțiuni sociale, totul sub umbrela stresului. Tot ceea ce facem în cele din urmă devine o activitate stresantă.
Care este scopul stresului?
Creierul nostru ne-a introdus conceptul de stres cu multe milioane de ani în urmă ca mijloc de a ne proteja. Perioadele de stres au fost limitate în timp și intensitate. Contextul în care am evoluat a devenit din ce în ce mai complex și odată cu acesta timpul și intensitatea perioadelor de stres au crescut din ce în ce mai mult până când a devenit o stare continuă de a fi. Și exact așa, un instrument pe care creierul l-a dezvoltat pentru a ne proteja a devenit cel mai mare dușman al nostru.
Aici vine neuroștiința aplicată în ajutor.
Folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface (BM-BCI®) puteți prelua controlul propriei minți, prin intermediul creierului, rezultatele fiind remarcabile. Unii dintre clienții noștri au descries propriile transformări drept: “miracole pure”.
Programează o întâlnire
Dacă dorești să programezi o întâlnire cu noi, nu ezita!