Skip to main content
Casca EEG - Antrenament manageri
AUGMENTAREA PERFORMANȚELOR MANAGERILOR

Cum îmbunătățește mai exact programul de antrenament neuronal BM-BCI® performanța managerilor?

Auto-optimizarea joacă un rol vital în îmbunătățirea performanțelor umane. Programul de antrenament neuronal BM-BCI® (Brain Mapping – Brain Computer Interface) utilizat în cadrul centrului Veruvis reprezintă o abordare extrem de eficientă și noninvazivă, ce urmărește optimizarea oscilațiilor creierului uman.

Atenție și concentrare

Nevoia permanentă de performanță în procesul de management pune o presiune foarte mare asupra creierului managerului, care trebuie să se poată concentra perioade lungi de timp, astfel ignorând stimulii care îi pot distrage atenția. În timp ce sarcini diferite impun cerințe diferite asupra creierului, antrenamentul de tip BM-BCI ® îmbunătățește capacitatea managerului de a rămâne conectat, menținând în același timp un nivel ridicat al funcțiilor subsidiare și adiacente ale creierului.

Îmbunătățește controlul emoțional

Unul dintre aspectele care poate fi dificil de gestionat din viața unui manager eficient este abilitatea de a performa fără a fi influențat de diferiți declanșatori emoționali. Anxietatea resimțită față de o întâlnire foarte importantă sau presiunea de a obține performanțe la standarde înalte poate influența negativ modul în care se comportă un manager.

Antrenamentul neuronal BM-BCI® stabilizează starea de spirit și percepția emoțională, inclusiv capacitatea de a face față stresului. Astfel, creierul managerului învață cum să gestioneze contextele și momentele cu încărcătură emoțională puternică. Totodată, antrenamentul neuronal BM-BCI® crește capacitatea creierului de a se concentra pe sarcinile importante pentru perioade prelungite de timp.

Efectele directe ale îmbunătățirii controlului emoțional care au fost observate clinic includ:

 • Creșterea performanței în „Flow”
 • Menținerea concentrării mentale în cursul unor perioade mai îndelungate
 • Îmbunătățirea abilităților cognitive
 • Execuția mai rapidă și mai eficientă a sarcinilor
 • Claritate mentală îmbunătățită
 • Creșterea capacității de relaxare pentru accelerarea vindecării psihologice și fizice
 • Abilitatea de a se concentra în timpul episoadelor de stres intens
 • Creșterea disciplinei personale
 • Reducerea problemelor de disciplină personală

Încetinește declinul cognitiv

Dacă nu este angrenat într-o formă de antrenament neuronal, pe măsură ce un manager îmbătrânește, performanțele creierului acestuia încep să scadă în mod natural în anumite zone, cum ar fi memoria. Așa cum o persoană trebuie să-și exercite corpul pentru a se menține într-o formă fizică foarte bună, fitness-ul pentru creier este, de asemenea, necesar pentru a menține creierul funcționând la cel mai înalt nivel.

Programul de antrenament neuronal BM-BCI® acționează asupra întregului sistem de sisteme din creier cu obiectivul de a oferi rețelelor neuronale resursele necesare pentru a-și menține capacitatea maximă de acțiune.

Creierul unui manager care folosește antrenamentul neuronal de tip BM-BCI® își păstrează vitalitatea, flexibilitatea și capacitatea de adaptare la contexte noi și stresante, un avantaj competitiv care face diferența în mediul de business.

 

Îmbunătățește somnul

Somnul este esențial, atât pentru corp, cât și pentru minte.

Somnul unui manager de top influențează direct modul în care îndeplinește orice sarcină în timpul zilei, indiferent dacă este vorba de atingerea unor performanțe intelectuale sau fizice. Pentru a funcționa la capacitate maximă, avem nevoie de somn de recuperare. În felul acesta ne putem menține sănătatea creierului la un nivel optim. Somnul este benefic, de asemenea, în procesul de vindecare, ajutând la menținerea corpului uman în cea mai bună sănătate fizică și mentală posibilă.

Antrenamentul neuronal BM-BCI® s-a dovedit că îmbunătățește calitatea și profunzimea somnului, ceea ce aduce beneficii directe performanțelor unui manager de top.

Un somn odihnitor este extrem de important atunci când vorbim despre optimizarea performanțelor, timpul de reacție și luare a deciziilor, de aceea, prin antrenamentul neuronal BM-BCI® un manager are posibilitatea de a-și îmbunătății calitatea somnului, dar și abilitățile motrice, procesele de învățare și reacția de răspuns.  

Îmbunătățește somnul 

Îmbunătățește somnul 

Îmbunătățește somnul 

Îmbunătățește somnul 

Îmbunătățește somnul 

Îmbunătățește somnul 

Restabilește buna funcționare a creierului după episoade de stres intens

Lumea de business este una foarte intensă, iar managerii sunt supuși unor episoade de stres intens. Disfuncțiile cerebrale pot apărea într-un singur incident sau în incidente mai puțin severe, dar repetitive, precum existența unor niveluri crescute de stress, desfășurate timp de zile sau săptămâni la rând.

Din cauza disfuncțiilor cerebrale, apar dificultăți în arii precum atenția, controlul emoțional, controlul echilibrului, controlul impulsurilor, anxietate, depresie, insomnie sau chiar convulsii. Neuroplasticitatea reprezintă capacitatea naturală a creierului de a se reorganiza prin crearea de noi rețele neuronale și corectarea disfuncțiilor conexiunilor deja existente. Prin intermediul neuroplasticității, antrenamentul neuronal BM-BCI® poate ajuta creierul să învețe să funcționeze eficient, chiar și dacă au trecut mai mulți ani de la producerea evenimentului traumatic.

Chiar și după numai 11 sesiuni de antrenament BM-BCI® se poate observa o activare în mod semnificativ a activității în zonele corticale prefrontale asociate creșterii încrederii în forțele proprii în contextele de afaceri complexe.

Profesioniștii din mediul de business care ating performanțe demne de invidiat au adesea un lucru în comun: capacitatea de a se concentra în totalitate pe obiectivele pe care doresc să le atingă.

Rezultatele utilizării programului de antrenament neuronal BM-BCI® în contextul specific de business sunt asociate cu următoarele comportamente:

 • Atenție flexibil adaptativă, concentrare și claritate mentală
 • Fără teamă de eșec, inhibare pozitivă
 • Performanță însoțită de senzația de ușurință relaxată
 • Controlul eficient al emoțiilor
 • Intuiție sporită, conștientizare extinsă
 • Niveluri ridicate de creativitate
 • Creșterea energiei mentale în ceea ce privește presiunea efectuării sarcinilor
 • Rapiditate în luarea deciziilor
 • Aprecierea propriilor decizii
 • Performanță sporită a memoriei

Autoreglarea joacă un rol vital în îmbunătățirea performanței umane.

Programul de antrenament neuronal „Veruvis” care utilizează tehnologia BM-BCI® Brain Mapping – Brain Computer Interface este o abordare non-invazivă, dovedită științific, extrem de eficientă pentru condiționarea fără efecte adverse a oscilațiilor creierului uman.

Metoda inovatoare de antrenament neuronal este utilizată cu succes de companiile Fortune 500 din întreaga lume în dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților de autoreglare a activității cerebrale cu rezultate remarcabile, atât în context personal cât și în cel de afaceri.

Programează o întâlnire

Dacă dorești să programezi o întâlnire cu noi, nu ezita!

Suntem aici pentru tine!

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm