Skip to main content

Echipa Veruvis

Întâlnește echipa

Echipa noastră de cercetare este compusă din experți apreciați, doctori în neurologie, psihiatrie, psihoterapie, matematică non-liniară, statistici avansate și dezvoltare software. Mai mult decât atât, din echipă fac parte și foștii studenți cu care Costin Dămășaru a lucrat în trecut. Astfel, toți formează o echipă puternică, pregătită să își ajute clienții, echipa VERUVIS®.

Fondator și Director General

Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru

Costin a studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în Administrarea Afacerilor. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate din București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

A susținut prelegeri în calitate de profesor invitat la :

  • Universitatea Vives din Brugges, Belgia
  • Universitatea Kassel din Kassel, Germania
  • Sheffield City College

Este fondatorul și directorul general al Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus

Misiunea sa este de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim.

„Protocoalele de antrenament neuronal BM-BCI pe care le dezvoltăm au ​​forța de a elibera oamenii de limitele propriilor minți”.

Our team is comprised of genuinely gifted minds

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm