Skip to main content

Despre Veruvis

V E R U V I S ®

Creăm o interfață funcțională între minte și creier

Secretul rezultatelor excepționale pe care le are echipa noastră derivă din abordarea trans-, inter-, multi-disciplinară și din accesul la cele mai noi tehnologii și proceduri de lucru.

Misiunea Noastră

La Veruvis ne propunem să facem posibilă și vizibilă schimbarea care să restabilească echilibrul și să aducă armonia în viața oamenilor.

Casca EEG - Antrenament manageri

Valorile Noastre

EMPATIE

Înțelegem contextul și nevoile celor care vin către noi, oferindu-le atenție și ajutându-i cu blândețe să-și depășească temerile.

01

SINCERITATE

Credem că, în orice situație, este absolut necesar să fii sincer cu tine și cu cei din jurul tău.

02

DEDICARE

TOTUL E POSIBIL – aceasta este mantra noastră

03

EVOLUȚIE

Fiecare interacțiune avută cu cei care vin către noi înseamnă o nouă lecție și un pas înainte. Doar împreună creștem și putem să ne dezvoltăm pentru a înțelege mai bine nevoile clienților noștri.

04

V E R U V I S®

Veruvis înseamnă un sprijin pentru clienții care vor să-și regăsească echilibrul și să-și îmbunătățească viața, Veruvis Center folosește cele mai noi tehnologii și proceduri de neuroterapie și o abordare multi-disciplinară a fiecărui caz. Acestea asigură eficiența dovedită în accesarea potențialului creierului, pentru a ajuta fiecare client să-și îmbunătățească performanța mentală.

Întâlnește echipa

Echipa noastră de cercetare este compusă din experți apreciați, doctori în neurologie, psihiatrie, psihoterapie, matematică non-liniară, statistici avansate și dezvoltare software. Mai mult decât atât, din echipă fac parte și foștii studenți cu care Costin Dămășaru a lucrat în trecut. Astfel, toți formează o echipă puternică, pregătită să își ajute clienții, echipa VERUVIS®.

Fondator și Director General

Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru

Costin a studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în Administrarea Afacerilor. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate din București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

A susținut prelegeri în calitate de profesor invitat la :

  • Universitatea Vives din Brugges, Belgia
  • Universitatea Kassel din Kassel, Germania
  • Sheffield City College

Este fondatorul și directorul general al Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus

Misiunea sa este de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim.

„Protocoalele de antrenament neuronal BM-BCI pe care le dezvoltăm au ​​forța de a elibera oamenii de limitele propriilor minți”.

BM-BCI Neural Training Mentor

Matei Grigore

Matei are 24 de ani și este absolvent al facultății de Psihologie și masterand în ramura de cercetare a Neurobiologiei.Discuțiile pe variate tematici ale neuroștiințelor sunt preferatele lui, învățând mereu câte ceva nou din fiecare interacțiune în parte.

La finalul anului I de Psihologie, în cadrul unui program de voluntariat în Indonezia, a interacționat cu diverse tipologii umane, fapt care i-a trezit dorința de a putea înțelege de ce oamenii se comportă într-un anumit fel sau în altul.

Experiența sa de la Centrul Veruvis vine la pachet cu mult entuziasm, deoarece simte că este apreciat pentru munca depusa, iar faptul că poate comunica oricând deschis și despre orice situație, îl ajută să se dezvolte atât pe plan personal cât și profesional.

Focusul personal îmi este îndreptat către studiul neuroinflmației, tratarea stresului cronic, investigarea proceselor neurodegenerative și a dezvoltării oculare în procesele neuronale, iar experiența de la centrul Veruvis mă ajută să aprofundez această ramură.

BM-BCI Neural Training Mentor

Ana Oprea

Ana este psiholog clinician sub supervizare și masterandă în Psihotraumatologie. Visul ei este să devină psihoterapeut, iar în direcția acesta se formează în Terapia Focalizată pe Emoții. 

Cuvântul care o definește pe Ana este empatia. În interacțiunile directe, își dorește să simți că ești ascultat, înțeles și susținut. Activitatea ei este orientată către evoluție  însă, are răbdarea necesară unui progres sigur și constant.

Îi place să îmbine cunoștințele teoretice și informațiile empirice pentru a găsi modalitatea optimă de gestionare a tuturor situațiilor.

Deși este la început de drum profesional, cu sprijinul echipei, lucrează pentru a oferi experiențe pline de sens.

Pentru mine, Centrul Veruvis este locul unde știința și dragostea față de oameni își găsesc numitorul comun. Mă bucur să am oportunitatea de a contribui la dezvoltarea personală a clienților noștri.

Abonați-vă la newsletter

×

Bună ziua!

Programul Veruvis este de marți până sâmbătă între orele 9:00 și 18:00.

Dacă doriți mai multe informații despre Antrenamentul Neuronal BM-BCI, vă invităm la o convorbire gratuită prin WhatsApp mai jos, prin telefon la 0725 221 222 sau ne puteți comunica intervalul de timp dorit când vă putem contacta noi, completând formularul veruvis.ro/consultanta-gratuita.

Suntem aici pentru dumneavoastră și avem încredere că împreună cu Veruvis, calitatea vieții dumneavoastră se va îmbunătăți!

× Suntem aici să vă ajutăm