Skip to main content
AUTISM & ADHD

Antrenamentul neuronal BM-BCI are puterea de a optimiza creierul ce prezintă disfuncții specifice TSA.

Antrenamentul neuronal BM- BCI folosește tehnologii de ultimă generație în procesul de optimizare a rețelelor neuronale, reușind să atenueze sau chiar să elimine o mare parte din disfuncțiile asociate cu simptomatologia specifică TSA. Avansul tehnologic exponențial din domeniul neuroimagisticii, coroborat cu evoluția foarte rapidă a metodelor complexe de analiză cantitativă computerizată, au reușit să lărgească extrem de mult posibilele aplicații clinice în domeniul disfuncțiilor neuropsihofiziologice.

Auto-optimizarea joacă un rol vital în îmbunătățirea performanțelor umane. Programul de antrenament neuronal BM-BCI® (Brain Mapping – Brain Computer Interface) utilizat în cadrul Centrului Veruvis reprezintă o abordare extrem de eficientă și noninvazivă, ce urmărește optimizarea oscilațiilor creierului uman.

Îmbunătățirea funcționării creierului

Formula de antrenament neuronal BM (Harta Creierului) – BCI (Interfața Creier Computer) își propune să îmbunătățească funcționarea creierului prin condiționarea corelațiilor șabloanelor undelor cerebrale, pe baza evaluării cantitative a electroencefalogramei.

Atenție și concentrare

Pentru Tulburările din Spectrul Autist, formula de antrenament neuronal BM-BCI s-a dovedit eficientă în: creșterea gradului de atenție susținută, conștientizarea senzorială și/sau cognitivă precum și comunicarea verbală, nonverbală și paraverbală.

Profesioniști bine pregătiți

Este extrem de important ca implementarea protocoalelor neuronale BM-BCI să fie realizată de profesioniști bine instruiți, cu expertiză în înțelegerea modelelor de funcționare ale caracteristicilor rețelelor neuronale. De asemenea, stăpânirea informațiilor multidisciplinare, dincolo de simpla abilitate de a opera echipamente, sporește siguranța și optimizează eficacitatea terapiei.

Programează o întâlnire

Dacă dorești să programezi o întâlnire cu noi, nu ezita!

Suntem aici pentru tine!

© 2023 | Veruvis Center | Toate drepturile rezervate